Betaling

Det er trygt og enkelt å handle hos ipadutstyr.no. Når du handler hos oss, skal du være trygg på at sikkerheten rundt betaling og personvern blir ivaretatt på en best mulig måte.

Paypal og kredittkort
Vi benytter PayPal som betalingsløsning. PayPal er en sikker og enkel betalingsløsning som er gratis å bruke når du skal betale for noe på nett. Du betaler med ditt kredittkort eller bankkort kun ved å oppgi kortnummer, utløpsdato og CVC-nummer. PayPal formidler betalingen, uten å oppgi kontoopplysninger eller kredittkortnummer til oss. PayPal er sertifisert til å håndtere betalingstransaksjoner på høyeste sikkerhetsnivå, og er den mest brukte betalingsløsningen på internett. Husk at du ikke trenger å ha en PayPal-konto for å kunne betale, kun et bankkort eller et kredittkort. Kort som støttes er f.eks: Visa, MasterCard og American Express.

Etter at kjøpet er gjennomført vil du motta en kvittering fra PayPal, og en kopi av fakturaen på mail. Du kan også logge deg inn på Min konto for å skrive ut faktura eller sjekke ordrestatusen for din bestilling.

Alle priser hos ipadutstyr.no er oppgitt i norske kroner og inkluderer mva og frakt.
Laster...