Smart Cover og bakdeksel - grønn
Smart Cover og bakdeksel - grønn Beskyttende Smart Cover til iPad 2 og 3 Beskyttende Smart Cover til iPad 2 og 3 Beskyttende Smart Cover til iPad 2 og 3 Beskyttende Smart Cover til iPad 2 og 3 Beskyttende Smart Cover til iPad 2 og 3 Beskyttende Smart Cover til iPad 2 og 3 Beskyttende Smart Cover til iPad 2 og 3 Beskyttende Smart Cover til iPad 2 og 3 Beskyttende Smart Cover til iPad 2 og 3

Smart Cover og bakdeksel - grønn

299 .-

Utsolgt fra lager

Deksel og stativ med bakbeskyttelse og Smart Cover til din iPad 2 eller iPad 3 - dette smarte etuiet passer til begge to. Dekselet dekker framsiden, baksiden og kantene på din iPad og beskytter den mot slag og riper. En elegant og god beskyttelse, som forlenger levetiden til din iPad. Dekselet er en kombinasjon av et bakdeksel og et Smart Cover, som enkelt kan gjøres om til et stativ - enten stående eller liggende. Dekselet har selvfølgelig også sleep/wake funksjon, slik at den skrur på din iPad når du bretter opp coveret, og slår den av når du lukker den. Innsiden av etuiet er dekket av stoff i myk mikrofiber, som holder skjermen din ren og ripefri, og utsiden er produsert av et materiale som kan minne litt om utsiden på en basketball - små hexagon-formede prikker som gir et godt og sklisikkert tak rundt din iPad. Etuiet passer til både iPad 2 og nye iPad er tilgjengelig i flere farger. Denne er grønn.

Klikk deg også gjennom bildene for å se nærmere på dette elegante og prisgunstige etuiet til iPad 2 og nye iPad. Som alle andre produkter hos ipadutstyr.no har også dette etuiet gratis frakt.

Beskyttende Smart Cover til iPad 2 og 3

(?)
  • iPad 2 iPad 2
  • iPad 3 iPad 3
(?)
  • Kunstskinn Kunstskinn
  • Mikrofiber Mikrofiber
(?)
  • Deksel Deksel

Skriv inn tegnene du ser i bildet ovenfor.Relaterte produkter

Bakdeksel iPad 2 kompatibel med Smart Cover - Grønn

KODE: 1021

179 .-   129 .-
På lager

Ønsker du å gi din iPad 2 eller nye iPad litt ekstra beskyttelse, kan disse tynne fargerike dekslene være det du trenger. De er også laget for å være kompatible med Apples Smart Cover.

 
Laster...